Cand vine vorba de alegerea unei uși de garaj perfecte pentru casa ta, exista multe opțiuni disponibile.

Un model de usa pentru garaja care a devenit foarte popula in ultimii ani este usa de garaj sectionala

Ușile de garaj sunt montate direct in spatele golului si sunt actionate vertical iara dupa deschiderea usii sunt pozitionate sub tavan

Numeroasele avantaje ale achiziționarii unei uși de garaj secționale pentru casa ta:

Unul dintre principalele sale avantaje este nivelul ridicat de securitate.

Ușile de garaj secționale sunt formate din mai multe panouri ceea ce face foarte dificila deschiderea forțata a ușii de catre persoane straine.

Multe modele de uși garaj secționale sunt dotate cu sisteme automate de inchidere care le sporesc și mai mult securitatea.

Un alt avantaj al ușilor de garaj secționale este rezistenta acestora in timp pentru ca ele sunt realizate otel, care rezista la condiții meteorologice nefavorabile.

Deoarece ele sunt formate din panouri individuale, orice daune care aparea fi reparata cu ușurința prin inlocuirea doar a parti defecte, decat sa fie nevoie ca usa sa fie acoperite in totalitate.

Ușile de garaj secționale sunt de ușor de manevrat, ele pot fi deschise si inchise cu o foarte mare usurinta cu ajutorul unei telecomande, fara a fi nevoie sa coborați sau sa urcati din masina.

Pentru ca ele se pozitioneaza dupa deschidere sub tavan, veti avea un mai mare spatiu in interioarului garajului.

Aceste modele de usi sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic pentru ca asigura o izolare mai buna decat ușile de garaj tradiționale.

Aceasta va insemna ca va menține garajul mai cald iarna și mai racoros pe timpul verii, ceea ce poate ajuta la reducerea facturilor la energie electrica.

Usile de garaj de tip sectionale sunt disponibile intr-o paleta mare de culori si stiluri, daca preferi un aspect traditional sau unul mai modern vei gasi intotdeauna pe gustul si placul tau si care sa se potriveasca cu locuinta ta.

Ușile de garaj secționale sunt excelente in reducerea zgomotului

Ele funcționeaza cu o serie de balamale și role, care le permit sa se deschida/inchida silectios.

Acest lucru poate fi deosebit de benefic in cazul in care aveti dormitoarele aproape de garaj

Fiind fabricate din materiale calitative acestea au nevoie de intretinere minima,sunt proiectate sa reziste multi ani si nu necesita vopsire regulata ca alte tipuri de usi.Deci veti face o investie pe termen lung.

A investi o usa de garaj calitativa poate ajuta la cresterea valorii casei tale in cazul in care doresti sa o vinzi sau sa inchiriezi

O ușa de garaj secționala poate fi soluția perfecta pentru casa voastra.

Daca nu esti decis ce model de usa sa alegi atunci ne poti suna la numarul de telefon 0723399841 pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna optiune de usa de garaj pentru casa ta.

Usile noastre de garaj sunt realizate in Romania de producator cu experienta de peste 22 ani in acest domeniu.Alege sa cumperi produse de intalta calitate de la fabrici romanesti.

Livram si montam orice tip de usa de garaj in orice localitate din tara.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0767404068